Classic Ayurveda

  • Visos
  • Mėgstamiausias
  • Populiarus
  • Daugiausiai vertinamas
  • Negalioja
Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Ajurvedinis cukrus Sharkara, 500 g
Pasiūlymas
Prieš 5 val

Ajurvedinis cukrus Sharkara, 500 g

9,95

Ajurveda apibūdina daugybę cukraus rūšių. Šarkara laikoma vertingiausia rūšimi. Intensyvus perkristalinimo procesas užtikrina išskirtinį cukraus grynumą.

Sharkara yra unikalus ajurvedinis cukrus, specialiai pagamintas Indijoje. Jis gaminamas sudėtingu procesu mažose gamyklose, prižiūrint Ajurvedos patarėjams daktarui Kiritui Pandijai ir daktarui Prerakui Shahui. Gamybos procesas kilęs tiek iš klasikinių Ajurvedos tekstų, tiek iš šių laikų Vaidijų (Ajurvedos gydytojų) šeimos tradicijų. Šis karališkasis cukrus pasižymi išskirtinėmis savybėmis tik tiksliai laikantis nustatytų gamybos gairių.

Šarkara yra labai švelnus ir pagal Ajurvedą turi harmonizuojantį poveikį. Rūgštį gaminančios cukranendrių cukraus dalys daugiausia randamos augalo stiebe ir šaknyse. Valymas ir lėtas perkristalinimo procesas pašalina šiuos toksinus. Gamybos metu prarandama apie 1/3 tūrio. Šviesiai geltoni, nelygūs kristalai, likę po kristalizacijos, džiovinami karštoje Indijos vasaros saulėje. Šis procesas brandina ir suteikia Ajurvedos stiprumo. Galiausiai jis susmulkinamas į mažus gabalėlius ir sumalamas į miltelius.

Rafinavimo pabaigoje normalus cukrus paprastai balinamas sieros rūgštimi, kuri sunaikina visas Ajurvedos savybes. Tikras klasikinės Ajurvedos Sharkara ajurvedinis cukrus nėra apdirbamas tokiu būdu. Tai matyti iš šviesiai pilkos spalvos. Jis turi beveik neutralią pH vertę.

Ingridientai: cukranendrių cukraus, prieskonių ir žolelių mišinys

Informacija apie maistingumą 100 g:

Energija: 1680 kj / 401 kcal

Riebalai: 0 g

iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0 g

iš jų polinesočiosios riebalų rūgštys: 0 g

Angliavandeniai: 100 g

iš jų cukraus: 100 g

Baltymai: 0 g

Druska: 0 g

Laikymo sąlygos: laikyti sausai ir apsaugoti nuo šviesos.

Kilmė: Ne ES žemės ūkis (Indija)

Gamintojas: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Prieskonių mišinys kavai, Classic Ayurveda, 50 g
Pasiūlymas

Kava yra beveik kultūros paveldas ir daugelis žmonių be jos neapsieitų.

Klasikinės Ajurvedos aromatingo kavos stebuklingo prieskonių mišinio ingredientai parinkti siekiant sumažinti rūgštingumą ir palengvinti kavos virškinimą.

Šį mišinį sukūrė gerai žinomas Ajurvedos gurmanų kulinaras Udo Schneideris.

Vertingos šio gurmaniško ekologiško prieskonių mišinio sudedamosios dalys yra apsaugotos lengvame ir aromatą saugančiame indelyje su skylutėmis barstymui.

Paruošimas: prieskonių mišinį keletą minučių virkite vandenyje kartu su kava (jei įmanoma, espreso) arba 2 žiupsnelius (ar pagal skonį) prieskonių mišinio beriame į 1l verdančio vandens ir verdame 5 minutes. Beriame kavą ir verdame dar 5 minutes. 

Sudedamosios dalys: Kardamonas*, cinamonas*, anyžiai*, imbieras*, raudonieji pipirai (pimento)*, juodieji pipirai*, gvazdikėliai*.

* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 50 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Stimuliuojantis prieskonių mišinys Active Kapha, Classic Ayurveda, ekologiškas, 50 g
Pasiūlymas

Kapha došą balansuojantį prieskonių mišinį galima barstyti tiesiai ant maisto, nes šio mišinio specifika yra ta, kad kai kurie iš prieskonių jau yra paskrudinti, todėl yra pasirengę būti suvalgyti.

Ingredientai yra apsaugoti nuo šviesos ir aromato praradimo apsauginiame konteineryje.

Alavo indelis su didelėmis ir mažomis skylutėmis.

Sudedamosios dalys: vaistinė ožragė*, cinamonas*, tikrieji šventkmyniai (Ajwain)*, saldymedis*, abrikosai*, paprikos*, ilgieji pipirai (Pippali)*, kardamonai*, kalendra*, ciberžolė (Curcuma)*, čili*, juodieji pipirai*, imbieras*.

* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių

Kilmės šalis: Ne ES

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 50 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Pita došą balansuojantis prieskonių mišinys Pitta, Classic Ayurveda, ekologiškas, 50 g
Pasiūlymas

Pita došą balansuojantį prieskonių mišinį galima barstyti tiesiai ant maisto, nes šio mišinio specifika yra ta, kad kai kurie iš prieskonių jau yra paskrudinti, todėl yra pasirengę būti suvalgyti.

Ingredientai yra apsaugoti nuo šviesos ir aromato praradimo apsauginiame konteineryje.

Alavo indelis su didelėmis ir mažomis skylutėmis.

Sudedamosios dalys: saldus trilapis*, kmynai*, kalendra*, anyžiai*, juodieji kmynai*, dašiai*, kardamonai*.

* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių

Kilmės šalis: Ne ES/ES

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 50 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Prieskonių mišinys Vata Balance, Classic Ayurveda, 50 g
Pasiūlymas

Vata došą balansuojantį prieskonių mišinį galima barstyti tiesiai ant maisto, nes šio mišinio specifika yra ta, kad kai kurie iš prieskonių jau yra paskrudinti, todėl yra pasirengę būti suvalgyti.

Ingredientai yra apsaugoti nuo šviesos ir aromato praradimo apsauginiame konteineryje.

Alavo indelis su didelėmis ir mažomis skylutėmis.

Sudėtis: Kmynai*, kardamonas *, ciberžolė (Curcuma)*, kalendra*, muskatas*, pankoliai*, cinamonas*, asafetida*, imbieras*, lauro lapai*, gvazdikėliai*.

* iš kontroliuojamų  ekologiškų sertifikuotų ūkių.

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Kvapioji ferula su ožrage Asafetida, malta, Classic Ayurveda, 70 g
Pasiūlymas

Kvapioji ferula (dar vadinama Asafetida) pasižymi aštroku, unikaliu skoniu ir ryškiu kvapu, todėl net ir nedidelis jos žiupsnelis jūsų patiekalams suteiks nepakartojamą aromatą.

Jis ypač išryškėja prieš tai apkepinus ją įkaitintame ghi arba aliejuje. Pakepinta su kitais prieskoniais puikiai tinka lešių sriuboms, daržovių patiekalams, aštriems vaisių padažams pagardinti.

Lietuvoje dažniausiai naudojamas asafetidos mišinys su ryžių miltais ir ciberžole. Jei naudosite grynąją – dėkite jos perpus mažiau. Asafetidos aromatas primena iš vienos pusės fermentinį stipraus aromato sūrį, gal kiek juoduosius triufelius, iš kitos pusės, svogūną ir česnaką. Asafetidos aromatas savo sieringų junginių dėka yra artimas svogūninių šeimai, t.y tie patys eteriniai aliejai, o taip pat asafetidai būdingi di-, tri- ir tetrasulfidai.

Asafetidos buvimas maiste imituoja kiaušinius, česnakus, svogūnus, mėsą, triufelius (grybus). Asafetida yra naudojama paprastai labai mažais kiekiais, siekiant suteikti sūriems, aštriems, o kartais ir saldiems patiekalams savitą pikantišką aromatą. Ruošiant su asafetida, paimkite šiek tiek jos miltelių ir paskrudinkite kelias sekundes karštuose riebaluose kartu su kitais prieskoniais prieš dedant į patiekalą. Dėkite asafetidą į ankštinių ir bulvių, ryžių, mišrių daržovių patiekalus, keptus užkandžius. Kadangi grynos, su ryžių miltais nesumaišytos, asafetidos aromatas daug aštresnis ir intensyvesnis nei parduodamos miltų mišinyje, naudokite jos patiekalui perpus mažiau.

Indijoje asafetida yra vartojama labai plačiai. Tai - esminis maisto ingredientas, o sunkiau virškinami patiekalai, tokie, kaip ankštinių ar bulvių, visuomet turėtų būti ruošiami su ja. Asafetidos skonis aštrus ir karštas, ji didina apetitą, uždega virškinimo ugnį, tonizuoja, asafetidos naudojimas maiste neleidžia žarnyne kauptis dujoms - meteorizmui, ir palengvina maisto virškinimą.

Ajurveda asafetidai priskiria pačias stipriausias antimikrobines ir baktericidines savybes.

Šis Pietryčių Azijos prieskonis turi būti kiekvienoje virtuvėje. Jis daugiausia naudojamas kartu su imbieru, kardamonu ir akmens druska. Jis tiekiamas kaip milteliai arba pasta.

Dėl savo stipraus česnako kvapo, geriausia laikyti asafetidą hermetiškame, uždarame inde. Skirtingai nuo česnako jis neturi tamasinės (bukinančios) įtakos protui ir jausmams. Pagal Ajurvedą asafetida stiprina agni (virškinimo ugnį) ir ramina Vata došą (oro / eterio elementas).

Pagal ajurvedą vaistinė ožragė stiprina agni (virškinimo ugnį), be skatina Pita došą (ugnies/vandens stichija). Vaistinės ožragės sėklos yra šiek tiek kartaus skonio ir neturėtų būti vartojamos nėštumo metu.

Alavo indelis su didelėmis ir mažomis skylutėmis.

Sudedamosios dalys: asafetida (30%)*, ožragė (70%)*.

* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių

Kilmės šalis: Non-EU

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 70 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Maltas prieskonių mišinys makaronams Pasta, Classic Ayurveda, 50 g
Pasiūlymas

Classic Ayurveda prieskonių mišinys idealiai tinka įvairiems makaronų patiekalams, daržovių lazanijai ar net kaip pesto padažo sudedamoji dalis.

Patraukli skardinė dėžutė, patogi tolygiai paskleisti ir matuoti prieskonius.

Sudedamosios dalys: morkos*, porai*, bazilikas*, sezamo sėklos*, česnakai*, brokoliai*, pimento paprika*

* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių

Kilmės šalis: Ne ES / ES

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 50 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Maltas prieskonių mišinys kepiniams ir saldumynams, Classic Ayurveda, 50 g
Pasiūlymas

Cinamonas, kardamonas ir kalendra naudojami gaminant Kalėdinius patiekalus, tokius kaip imbiero duona arba Linz sausainius, ajurvedinį delikatesą. Šildantis bei raminantis ekologiškas saldainių ir kepinių prieskonių mišinys puikiai tinka daugeliui kitų saldumynų ar desertų, pavyzdžiui, ryžių pudingui, troškintiems vaisiiams bei košėms. Šis ekologiškas prieskonių mišinys taip pat subalansuoja Vata ir Kapha došas.

Patraukli skardinė dėžutė, patogi tolygiai paskleisti ir matuoti prieskonius.

Sudedamosios dalys: Cinamonas*, kardamonas*, kalendra*, gvazdikėliai*, muskatas.

* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių

Kilmės šalis: Ne ES

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 50 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Aštrus prieskonių mišinys Methia, ekologiškas, Classic Ayurveda, 70 g
Pasiūlymas

Ožragė, paprikos, asafeetida, akmens druskos ir kumynų mišinys "Methia Spice" yra karštai aštrus ir idealiai tinka naudoti taupiai. Methia stimuliuoja virškinimą ir padeda maistinių medžiagų apykaitai. Jis turėtų būti naudojamas su sunkiaisiais maisto produktais, pavyzdžiui, suflė, padengta keptu sūriu.

Methia palaiko visų medžiagų apykaitą. Pavyzdžiui, kai Kapha došos struktūra yra silpna, Methia gali būti naudojama reguliariai, bet taupiai. Jis taip pat gera žiemą dėl jo šildomųjų savybių. Tie, kurių vyrauja Pita doša, turėtų vengti šio prieskonių mišinio.

Naudojimas: patiekalas prieskoniais gardinamas gaminimo pabaigoje.

Sudėtis: muskato riešutai*, akmens druska, čili pipirai*, ožragės sėklos, saulėgrąžų aliejus*, asafetida, kumynai*

* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 70 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Prieskonių mišinys Garam Masala, ekologiškas, Classic Ayurveda, 50 g
Pasiūlymas

Garam Masala yra universalus prieskonių mišinys būdingas šiaurės Indijos virtuvei. Suteikia ypatingo aromato daržovių, ankštinių patiekalams. 

Masala yra bendras Indijos pavadinimas prieskonių mišiniams ir Garam reiškia "karšta". Tačiau jis nėra toks karštas kaip "Methia". Nepaisant to, jį reikia naudoti taupiai.

Kiekvienam patiekalui suteikia ne tik šilumą, bet ir tipišką Indijos skonį.

Naudojimas: patiekalas prieskoniais gardinamas gaminimo pabaigoje.

Sudėtis: Kalendra*, kuminai*, juodieji pipirai*, žalieji kardamonai*, gvazdikėliai*, Mace*, lauro lapai*, ceilono cinamonas*.

* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Kario mišinys Curry, maltas, ekologiškas, Classic Ayurveda, 40 g
Pasiūlymas

Kario lapai renkami ištisus metus. Tai yra svarbūs indų virtuvės prieskoniai ir daržovė.
Kario lapai su jiems būdingomis aštriiomis savybėmis pridedami prie dalų sriubų ir kitų patiekalų su dalais (pupelėmis). Kario lapai skatina apetitą ir skatina gerą virškinimą, stiprina Agni.

Patraukli skardinė dėžutė, patogi tolygiai paskleisti ir matuoti prieskonius.

Sudedamosios dalys: Ciberžolė*, ožragė*, kuminai*, kalendra*, svogūnai*, imbieras*, juodieji pipirai*, paprika*, cinamonas*.

* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 40 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Prieskonių mišinys ryžiams, ekologiškas, Classic Ayurveda, 50g
Pasiūlymas
Dėl puikiai parinktų, aukštos kokybės ingredientų puikiai tinka pagardinti bet kokius ryžių patiekalus, ypač Basmati ryžių.
Gera naudoti, kai nėra daug laiko maisto ruošimui. Geras sprendimas valgykloms ir restoranams. šį prieskonių mišinį sukūrė gerai žinomas Ajurvedos gurmanų virėjas Udo Schneider.
Vertingos šio gurmaniško ekologiško prieskonio sudedamosios dalys saugomos lengvame ir aromatą saugančiame indelyje.

Sudedamosios dalys:  laurų lapai*, bazilikas*, cinamonas*, pimenta*, gvazdikėliai*, ožragės sėklos*, asafetida*.

* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių

Kilmės šalis: Ne ES

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis:50 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Drestedt, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Raudonasis aštrusis kario mišinys Red Hot Curry, ekologiškas, Classic Ayurveda, 60g
Pasiūlymas
Tiems, kurie mėgsta aštriai, "Red Hot Curry" ekologiški prieskoniai, sumaišyti Classic Ayurveda, yra atsakas į jūsų maldas, nes aštrus - aštresnis - aštriausias! Nepaprastas aromatinis ekologiškų prieskonių mišinys, puikiai tinka daržovių kariams ir lęšių patiekalams.
Vertingos šio gurmaniško ekologiško prieskonio sudedamosios dalys saugomos lengvoje ir aromatą saugančiame indelyje.

Sudedamosios dalys: aštrieji pipirai*, juodieji pipirai*, ciberžolė*, kuminai*, čili*, kardamonas*, vaistinė alpinija*, cinamonas*, imbieras*, citrinų žievelė*, kario lapai*.

* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių

Kilmės šalis: Ne ES/ES

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis:60 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Prieskonių mišinys ankštiniams Lentils Love, Classic Ayurveda, 50 g
Pasiūlymas
Nesvarbu, ar lęšiai, mung pupelės ar avinžirniai: su ekologišku Lentils Love prieskonių mišiniu visų ankštinų skonis tikrai skanus, o pilvukas jaučiasi gerai! Šis smulkiai sureguliuotas ekologiškų prieskonių mišinys šiek tiek stimuliuoja, bet ne per daug sušildo. Todėl jis idealiai tinka Ajurvedos dalams, pagamintiems iš geltonųjų mung pupelių.
Naudoti, kai žinios apie prieskonius yra ribotos arba nėra daug laiko gaminimui. Geras variantas valgykloms ir restoranams. Gerai žinomas Ajurvedos gurmanų kulinaras Udo Schneideris sukūrė šį prieskonių mišinį.
Vertingos šio gurmaniško ekologiško prieskonio sudedamosios dalys yra apsaugotos lengvoje ir aromatą saugančioje talpoje.
  • * Ekologiškas prieskonių mišinys specialiai ankštiniams patiekalams
  • * Receptas sudarytas pagal Ajurvedos žinias
  • * Pagaminta iš geriausių ekologiškų prieskonių
  • * Pagaminta su meile klasikinėje Ajurvedos prieskonių gamyboje
  • * Apsauginė aromatą išsauganti skardinė dėžutė

Sudedamosios dalys: Kuminai*, kalendra*, ciberžolė*, pankoliai*, anyžiai*, juodieji kmynai*, lauro lapai*, bazilikas*

* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių

Kilmės šalis: Nes ES / ES

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis:50 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Prieskonių mišinys daržovėms Veggie Heaven, ekologiškas, Classic Ayurveda, 50 g
Pasiūlymas
Daugiausia tinka saldžioms daržovėms, tokioms kaip morkos, burokėliai, raudonoji paprika, salierai ir moliūgai. Smulkiai suderintas ekologiškų prieskonių mišinys „Veggie Heaven“ iš klasikinės Ajurvedos suteikia daržovių patiekalams gaivų-lengvą, nuostabų karčiai aštrų skonį.
Tinka naudoti, kai nėra daug laiko gaminimui. Geras variantas valgant valgyklose ar kavinėse. Šį mišinį sukūrė gerai žinomas Ajurvedos gurmanų kulinaras Udo Schneideris. Vertingos šio gurmaniško ekologiško prieskonio sudedamosios dalys yra apsaugotos lengvame ir aromatą saugančiame indelyje.
Daržovių mėgėjams
Receptas sudarytas pagal Ajurvedos žinias
Pagaminta iš geriausių ekologiškų prieskonių
Pagaminta su meile klasikinėje Ajurvedos prieskonių gamyboje
Aromatą apsaugantis skardinis indelis su skylutėmis ir perforuotu įdėklu

Sudėtis: Kuminas*, kalendra*, egiptiniai kmynai (ajwain)*, mėlynoji ožragė*, kardamonas*, dašis*, pimenta*, cinamonas*, ožragės sėklos*, asafetida, garstyčių sėklos*, imbieras*, vaistinė alpinija*

* iš sertifikuotų ekologiškų ūkių
Alergenai: sudėtyje paryškinti
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje ir apsaugotoje nuo saulės spindulių
Kilmė: Ne ES žemės ūkis
Gamintojas: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Drestedt, Vokietija
Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Ekologiškas prieskonių mišinys moterims Happy Women, Classic Ayurveda, 50g
Pasiūlymas

Ajurvedoje prieskoniai naudojami ne tik norint pagerinti maisto skonį, bet ir paveikti žmogaus nuotaiką. 

Šis mišinys tinka ne tik prie ryžių patiekalų, bet ir prie daržovių, įvairių sriubų.

Sudedamosios dalys: Ciberžolė*, kalendra*, kuminai*, juodieji pipirai*, imbieras*, juodieji kukurūzai*.

* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių

Kilmės šalis: Ne ES

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 50 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Prieskonių mišinys kramtyti po valgio Chew!, Classic Ayurveda, 90g
Pasiūlymas

Aromatinės ekologiškos pankolio, kalendros ir sezamo sėklos skrudinamos su druska, kad gautųsi skanus mišinys, kurį tradicinėje ajurvedoje rekomenduojama kramtyti po valgio.

Kramtyti! ekologiškas ajurvedos sėklų mišinys yra traškus mišinys, skirtas gaiviam kvėpavimui ir geram pilvo pojūčiui.

Maistinė vertė 100 g:

Energetinė vertė: 1953 kJ / 486 kcal, Riebalų: 27.0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 3.6 g, Angliavandenių: 36.0 g, iš jų cukrų: 0.6 g, Baltymų: 15.0 g, Druskos: 1.9 g, Skaidulų: 19.5 g

Sudedamosios dalys:  pankolio sėklos* skrudintos, sezamo sėklos* skrudintos, anyžių sėklos* skrudintos, sezamo aliejus*, Kala Namak (juodoji druska), ciberžolė*, ilgieji pipirai*, akmens druska, kardamonas*, aitriosios paprikos*.

* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių

Kilmės šalis: Ne ES

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 90 g prieskonių (nesmulkinti)

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Ekologiškas prieskonių mišinys su gėlių žiedais, 70 g, Classic Ayurveda
Pasiūlymas

Saldus, šiek tiek rūgštus prieskonių mišinys yra pagamintas iš švelnių levandų, rugiagėlių ir medetkų žiedų, kartu su sezamo ir saulėgrąžų sėklomis. Tinka tiek saldiems, tiek pikantiškiems patiekalams.

Indijos ir ajurvedos virtuvėse šie mišiniai taip pat žinomi kaip sausasis čatnis.

Sudedamosios dalys: skrudintos sezamų sėklos* (40,5%), mango granulės*, Tala Sharkara (palmių cukrus)*, saulėgrąžų sėklos*,žiedai (35%) (rugiagėlių žiedai*, medetkos*, levandų žiedai*), kalendros sėklos*, pankolio sėklos*, mėtos*, akmens druska, morkų milteliai *

* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių

Maistinė vertė (100g): Energetinė vertė 1925kJ / 458 kcal, Riebalų: 25,4 g (iš jų sočiųjų 3,7 g), Angliavandeniai: 43,9 g (iš jų cukrūs 37,5 g), Baltymai: 11,5 g, Druska: 1,1 g, Skaidulinės medžaigos: 9,2 g.

Kilmės šalis: Ne ES

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 70 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Prieskonių mišinys Orange Ginger Curry, ekologiškas, Classic Ayurveda, 50 g
Pasiūlymas

„Classic Ayurveda“ apelsinų ir imbiero kario mišinys sujungia sodrų ir vaisinį apelsinų skonį su lengvu bei aštroku aromatingu šviežio imbiero skoniu. Šis puikus karis yra labai skanus ir puikiai tinka prie vaisių, čatnių ir daržovių patiekalų, taip pat prie moliūgų ar morkų patiekalų.

Patraukli skardinė dėžutė, patogi tolygiai barstyti ir matuoti prieskonius.

Sudedamosios dalys: Apelsinų žievelės*, imbieras*, ciberžolė*, juodieji pipirai*, kardamonas*, kmynai*, cinamonas*, aitriosios paprikos*, čili*.

* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių

Kilmės šalis: Ne ES

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 50 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Vokietija

Logo
Atstatyti slaptažodį