Cosmoveda

  • Visos
  • Mėgstamiausias
  • Populiarus
  • Daugiausiai vertinamas
  • Negalioja
Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Prieskonių mišinys Garam Masala, Cosmoveda, 80g
Pasiūlymas

Garam Masala yra vienas žinomiausių ir populiariausių prieskonių mišinių. Garam Masala gali būti naudojamas įvairiais būdais, kad maistas būtų skanus egzotiškas. Jo ingredientų mišinys subalansuoja visus kitus indiškos virtuvės prieskonius – todėl puikiai dera su visais.

Naudojimas: patiekalas prieskoniais gardinamas gaminimo pabaigoje.

Ingridientai: kalendra*, kmynų sėklos*, juodieji pipirai*, žalieji kardamonai*, gvazdikėliai*, Ceilono cinamonas*.

*sertifikuota ekologiška.

Informacija apie alergenus: gali būti kalendros, saldymedžio ir garstyčių pėdsakų.

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje

Kilmė: ne ES žemės ūkis

Gamintojas: COSMOVEDA, Berlynas, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Kvapiosios murėjos Kario lapeliai, ekologiški, Cosmoveda : Kiekis – 5 g
Pasiūlymas

Kvapiosios murėjos lapeliai naudojami troškiniuose ir kituose virimo reikalaujančiuose patiekaluose, sriubose. Suteikia labai savitą ir subtilų skonį bei aromatą. Ruošiant patiekalą, kvapiosios murėjos lapeliai yra dedami į riebalus ir skrudinami, kol tampa trapūs ir traškūs. Karštuose riebaluose yra atgaivinamas jų aromatas. Šiaip „curry" lapeliai virdami suminkštėja, skirtingai, nei, pavyzdžiui, laurų lapai, ir puikiai gali būti suvalgomi, tačiau siekiant estetinių sumetimų, galima juos išgraibyti. „Curry" lapų į patiekalą galima dėti gerokai daugiau, nei laurų lapų.

Kvapiosios murėjos lapeliai gerina virškinimą ir kraujo apytaką dubens organuose, kepenų veiklą, tulžies išsiskyrimą. Šiek tiek dezinfekuoja. Skatina prakaitavimą, dėl to per karščius apsaugo kūną nuo perkaitimo. „Curry" lapai garsūs savo antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis dėl tik jų sudėtyje esančio ir tik jiems būdingo alkaloido - karbazolio.

Sudedamosios dalys: stambiai susmulkinti kvapiosios murėjos lapeliai*

* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių.

Alergenai: Sudėtyje pažymėti paryškintai (jei yra).

Kilmės šalis: Indija, Šri Lanka

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 5 g., 45 g, 100 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Cosmoveda, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Kvapiosios murėjos Kario lapeliai, ekologiški, Cosmoveda : Kiekis – 45 g
Pasiūlymas

Kvapiosios murėjos lapeliai naudojami troškiniuose ir kituose virimo reikalaujančiuose patiekaluose, sriubose. Suteikia labai savitą ir subtilų skonį bei aromatą. Ruošiant patiekalą, kvapiosios murėjos lapeliai yra dedami į riebalus ir skrudinami, kol tampa trapūs ir traškūs. Karštuose riebaluose yra atgaivinamas jų aromatas. Šiaip „curry" lapeliai virdami suminkštėja, skirtingai, nei, pavyzdžiui, laurų lapai, ir puikiai gali būti suvalgomi, tačiau siekiant estetinių sumetimų, galima juos išgraibyti. „Curry" lapų į patiekalą galima dėti gerokai daugiau, nei laurų lapų.

Kvapiosios murėjos lapeliai gerina virškinimą ir kraujo apytaką dubens organuose, kepenų veiklą, tulžies išsiskyrimą. Šiek tiek dezinfekuoja. Skatina prakaitavimą, dėl to per karščius apsaugo kūną nuo perkaitimo. „Curry" lapai garsūs savo antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis dėl tik jų sudėtyje esančio ir tik jiems būdingo alkaloido - karbazolio.

Sudedamosios dalys: stambiai susmulkinti kvapiosios murėjos lapeliai*

* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių.

Alergenai: Sudėtyje pažymėti paryškintai (jei yra).

Kilmės šalis: Indija, Šri Lanka

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 5 g., 45 g, 100 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Cosmoveda, Vokietija

Neturime
Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Kvapiosios murėjos Kario lapeliai, ekologiški, Cosmoveda : Kiekis – 100 g
Pasiūlymas

Kvapiosios murėjos lapeliai naudojami troškiniuose ir kituose virimo reikalaujančiuose patiekaluose, sriubose. Suteikia labai savitą ir subtilų skonį bei aromatą. Ruošiant patiekalą, kvapiosios murėjos lapeliai yra dedami į riebalus ir skrudinami, kol tampa trapūs ir traškūs. Karštuose riebaluose yra atgaivinamas jų aromatas. Šiaip „curry" lapeliai virdami suminkštėja, skirtingai, nei, pavyzdžiui, laurų lapai, ir puikiai gali būti suvalgomi, tačiau siekiant estetinių sumetimų, galima juos išgraibyti. „Curry" lapų į patiekalą galima dėti gerokai daugiau, nei laurų lapų.

Kvapiosios murėjos lapeliai gerina virškinimą ir kraujo apytaką dubens organuose, kepenų veiklą, tulžies išsiskyrimą. Šiek tiek dezinfekuoja. Skatina prakaitavimą, dėl to per karščius apsaugo kūną nuo perkaitimo. „Curry" lapai garsūs savo antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis dėl tik jų sudėtyje esančio ir tik jiems būdingo alkaloido - karbazolio.

Sudedamosios dalys: stambiai susmulkinti kvapiosios murėjos lapeliai*

* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių.

Alergenai: Sudėtyje pažymėti paryškintai (jei yra).

Kilmės šalis: Indija, Šri Lanka

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 5 g., 45 g, 100 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Cosmoveda, Vokietija

Neturime
Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Ajurvedinis kristalinis cukrus Tea Kandis, Cosmoveda, 400 g
Pasiūlymas

Cosmoveda kristalinis cukrus (rock sugar) yra skanus ajurvedinių ar kitų gėrimų praturtinimas. Jis tradiciškai gaminamas lėtos kristalizacijos būdu. Natūraliai auginami cukraus kristalai yra vienodo dydžio, todėl leidžia idealiai matuoti kiekį. Cukrus turi puikų ir malonų kvapą.

Natūralus, be papildomų priedų.

Praturtintas žolelėmis.

Tradicinės natūralios kristalizacijos.

Ingridientai: kristalinis cukrus*

*Sąžiningos prekybos

Informacija apie maistingumą 100 g:

Energija: 1697 kJ / 405 kcal

Riebalai: 0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0 g

Angliavandeniai: 99,8 g, iš jų cukraus: 99,8 g

Baltymai: 0 g

Druska: 0 g

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje.

Kilmė: Ne ES žemės ūkis

Gamintojas: Cosmoveda, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Ajurvedinė ekologiška cukraus pudra, Cosmoveda, 200 g
Pasiūlymas

COSMOVEDA ajurvedinis cukrus gaminamas visiškai natūraliai pagal tradicines ilgo proceso gaires. Gamybos pabaigoje cukraus kristalai sumalami į smulkius miltelius. Gamybos proceso metu, Ajurvedos cukrus įgauna itin aukštą normatyvinę struktūrą ir aukštą kokybės lygį.

Dėl šių ypatingų savybių Ajurvedos cukrus pagal tūkstančių metų senumo Ajurvedos tradicijoje yra ne tik naudojamas kaip maistas, bet ir tinkamas naudoti kaip priemonė transportui (Vahana), skirta ajurvedinių vaistų išnešiojimui po organizmą. Pagal Ajurvedos mokslą tai ypač tinka žmogaus kūno fiziologijai. Tačiau, žinima, cukrus visada turi būti vartojamas protingomis dozėmis.

COSMOVEDA ajurvedinis cukrus išgaunamas iš sąžiningos prekybos projekto Indijoje. Smulkių ūkininkų grupė prie miesto Ubli federalinėje Karnataka valstijoje augina cukranendres pereidami prie ekologiško augimo, o iš gauto žaliavinio cukraus susiformuoja kristalinės ajurvedinės cukranendrės.

Garantuota kokybė: pagamintas tradicinių būdu.

Turinys: nedidelė kartoninė dėžutė su 200 g cukraus pudros.

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Plaukų šampūnas su alavijais Aloe Vera, Cosmoveda, 200 ml
Pasiūlymas

Cosmoveda Aloe Vera Sensitive šampūno sudėtyje yra natūralių žolelių aliejų, turinčių raminančių savybių. Alavijo sultys ir betainas, gauti iš cukrinių runkelių, apsaugo galvos odą ir gali sumažinti galvos odos sudirginimą.

Tinka visų tipų plaukams, ypač rekomenduojama jautriai galvos odai. Su ekologišku sezamo aliejumi, Amla, Brahmi ir Bringaraj.

Naudojimas: švelniai užtepkite šampūną ant rankų. Užtepkite ant galvos odos ir plaukų. Masažuokite iki putų ir palikite 5-10 minučių. Po to praplaukite šampūną vandeniu. Pakartokite, jei reikia.

Ingredientai: Vanduo, švelnios žolelių paviršiaus aktyviosios medžiagos, Aloe Vera sultys*, betainas, ryžių baltymai, natrio PCA, žolelių aliejaus ekstraktas (taila) su sezamo aliejumi* ir Bringaraj*, Amla*, Brahmi*, kalmės*, šikakai* ir ožragė*, benzilo alkoholis , ksantano derva, apelsinų eterinis aliejus*, levandų eterinis aliejus*, pelargonijų eterinis aliejus*, citrinų rūgštis.

Sudėtis (INCI): Aqua, Coco Glycoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Betaine, Hydrolyzed Rice Protein, Sodium Pca, Sesamum Indicum Seed Oil*, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil*, Lavandula Angustifolia Oil*, Pelargonium Graveolens Oil*, Citric Acid, Eclipta Alba Plant Plantextract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Bacopa Monnieri Plant Extract*, Achorus Calamus Root Extract*, Acacia Concinna Wood Extract*, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol.

* iš sertifikuotų ekologinių ūkių

Kiekis: 200 ml

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Tamarindų pasta Bio, Comoveda, 135g
Pasiūlymas

Tamarindų pasta yra unikalaus skonio padažas su saldžiu ir rūgščiu skoniu.

„Cosmoveda“ ekologiška „Tamarind“ pasta yra skanus, saldžiarūgštis čatnių ir pagardų komponentas. „Tamarind Paste“ indiškiems padažams suteikia šviesiai rudą spalvą ir tipišką saldžiarūgštį skonį.

Tamarindus indica (Tamarind, Makham) ankštinių augalų minkštimas, kilęs iš Rytų Afrikos ir auginamas taip pat Azijoje ir Indijoje, turi augalų rūgščių, cukraus ir kalio. Jis dažniausiai naudojamas subalansuotam virškinimui palaikyti. Švelnus, šiek tiek saldžiarūgštis skonis padarė tamarindus norima klasika Indijos ir Azijos virtuvėje.

Pagal ajurvedos tradicijas tamarindo pasta naudojama Agni („virškinimo ugniai“) skatinti, neišvedant Pita došos iš pusiausvyros, kaip kad kiti rūgštikliai, tokie kaip actas. Tamarindo pasta turi labai švelnų ir subalansuotą rūgštingumą.

Sudedamosios dalys: ekologiški tamarindai (70%), vanduo (30%).

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.

Maistinė vertė (100g): Energetinė vertė 460 kJ /900 kcal, Riebalai: 0,2 g (iš jų sočiųjų 0,1 g), Angliavandeniai: 24,3 g (iš jų cukrūs 11,2 g), Baltymai: 2,3 g, Druska: 0.

Laikymo sąlygos: neatidarius laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikyti sandariai uždarytoje pakuotėje, sausoje, vėsioje (šaldytuve) vietoje, atokiai nuo saulės spindulių. Atidarius suvartoti per 3-4 savaites.

Kilmės šalis: Indija

Grynasis kiekis: 135g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Cosmoveda, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Anyžių sėklos Bio, Cosmoveda, 10g
Pasiūlymas

Tai augalas, kurio sėklos yra vartojamos medicinoje, aromaterapijoje ir kulinarijoje.

Naudojimas: gardinkite gaminant saldžiuosius, žuvų ir paukštienos patiekalus, kepinius, daržoves, karštuosius gėrimus. 

Sudedamosios dalys: ekologiškos anyžių  sėklos.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 10 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Raudonieji čili pipirai, džiovinti, smulkinti, ekologiški, Cosmoveda, 25g
Pasiūlymas
Čili yra svarbiausia indų virtuvės sudedamoji dalis. Čili yra populiarus prieskonis, kuris yra daugelio Indijos karių, sriubų ir padažų pagrindas. Čili ir ingredientas, dažniausiai naudojamas maltu pavidalu žinomiems patiekalams.
Čili gali suteikti viliojančią spalvą ir skonį bei aštrumo bet kokiam patiekalui. Čili, kurio vaisiai yra įvairaus dydžio, formos ir spalvų, vadinamas gamtos stebuklu. Jis gauna raudoną spalvą iš kapsantino pigmento. Indija yra vienintelė šalis, turtinga daugybe įvairios kokybės produktų. "East End" smulkinti čili yra pagaminti iš gryno prieskonio, pilno aromato ir skonio. Tinka vegetarams.
Visi Ajurvedoje naudojami čili pipirai, kurių sudėtyje yra kapsantino, yra iš atogrąžų Amerikos regionų ir daugiausia auginami Afrikoje ir Centrinėje Indijoje.
Čili pipirai naudojami siekiant skatinti išsiskirti virškinimo sultis bei fermentus (stiprinti virškinimo uginį - Agni).

Sudedamosios dalys:  smulkinti džiovinti raudonieji čili pipirai*.

* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.

Kilmės šalis: ne ES

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 25 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Cosmoveda e.k., Berlynas, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Mango ir ananasų čatnis, ekologiškas, Cosmoveda, 225g
Pasiūlymas

Cosmoveda čatniai gaminami iš saulėje prinokusių vaisių ir labai švelnių pasirinktų prieskonių. Jie yra skanus papildomas priedas pakoroms, kariams, ryžiams ir salotoms.

Mango-ananasų čatnis iš Cosmoveda yra skanus savo egzotišku skoniu ir vaisių gaivumu.

Ingridientai: mangai* (35%), ananasai* (35%), žalias cukranendrių cukrus*, vaisių actas*, aitriosios paprikos*, akmens druska, alavijas*, česnakai*, kardamonas*, imbieras*.

* iš kontroliuojamo ekologinio auginimo

Informacija apie maistingumą 100 g:

Energija: 787 kJ / 188,8 kcal

Riebalai: 0,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0,04 g

Angliavandeniai: 48,1 g, iš jų cukraus: 47,9 g

Baltymai: 0,35 g

Druska: 0,1 g

Papildoma informacija: be glitimo, be laktozės, veganiškas.

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve ir sunaudoti per 2 savaites.

Kilmė: ne ES žemės ūkis (Šri Lanka)

Gamintojas: Cosmoveda, Berlynas, Vokietija.

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Ananasų čatnis, ekologiškas, Cosmoveda, 225g
Pasiūlymas

Cosmoveda čatniai gaminami iš saulėje prinokusių vaisių ir labai švelnių pasirinktų prieskonių. Jie yra skanus papildomas priedas pakoroms, kariams, ryžiams ir salotoms.

Anansų čatnis Cosmoveda džiugina gomurį šiek tiek aštroku gaivumu ir skaniu egzotišku saldumu.

Ingridientai: Ananasai* (60%), žalias cukranendrių cukrus*, vaisių actas*, žaliųjų citrinų sultys*, pasifloros vaisių sultys*, Ajurvedos akmens druska, pipirai*, čili*, imbieras*, lauras*, žvaigždinis anyžius*, pektinas.

* iš kontroliuojamo ekologinio auginimo

Informacija apie maistingumą 100 g:

Energija: 795 kJ / 190,2 kcal

Riebalai: 0,12 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0 g

Angliavandeniai: 48,4 g, iš jų cukraus: 48,4 g

Baltymai: 0,3 g

Druska: 0,1 g

Papildoma informacija: be glitimo, be laktozės, veganiškas.

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve ir sunaudoti per 2 savaites.

Kilmė: ne ES žemės ūkis (Šri Lanka)

Gamintojas: Cosmoveda, Berlynas, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Tamarindų pasta Bio, Comoveda, 250g
Pasiūlymas
Prieš 12 val

Tamarindų pasta Bio, Comoveda, 250g

8,95

Tamarindų pasta yra unikalaus skonio padažas su saldžiu ir rūgščiu skoniu.

„Cosmoveda“ ekologiška „Tamarind“ pasta yra skanus, saldžiarūgštis čatnių ir pagardų komponentas. „Tamarind Paste“ indiškiems padažams suteikia šviesiai rudą spalvą ir tipišką saldžiarūgštį skonį.

Tamarindus indica (Tamarind, Makham) ankštinių augalų minkštimas, kilęs iš Rytų Afrikos ir auginamas taip pat Azijoje ir Indijoje, turi augalų rūgščių, cukraus ir kalio. Jis dažniausiai naudojamas subalansuotam virškinimui palaikyti. Švelnus, šiek tiek saldžiarūgštis skonis padarė tamarindus norima klasika Indijos ir Azijos virtuvėje.

Pagal ajurvedos tradicijas tamarindo pasta naudojama Agni („virškinimo ugniai“) skatinti, neišvedant Pita došos iš pusiausvyros, kaip kad kiti rūgštikliai, tokie kaip actas. Tamarindo pasta turi labai švelnų ir subalansuotą rūgštingumą.

Sudedamosios dalys: ekologiški tamarindai (70%), vanduo (30%).

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.

Maistinė vertė (100g): Energetinė vertė 460 kJ /900 kcal, Riebalai: 0,2 g (iš jų sočiųjų 0,1 g), Angliavandeniai: 24,3 g (iš jų cukrūs 11,2 g), Baltymai: 2,3 g, Druska: 0.

Laikymo sąlygos: neatidarius laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikyti sandariai uždarytoje pakuotėje, sausoje, vėsioje (šaldytuve) vietoje, atokiai nuo saulės spindulių. Atidarius suvartoti per 3-4 savaites.

Kilmės šalis: Indija

Grynasis kiekis: 250g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Cosmoveda, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Galvos masažo aliejus Ayus Taila Neelyadi, Cosmoveda, 250 ml
Pasiūlymas

Ayus Taila Neelyadi – tai specialus ajurvedinis masažo ir priežiūros aliejus sezamų aliejaus ir žolelių pagrindu, gaminamas pagal Ajurvedos šventraščius pagal tradicinį receptą. Žaliavos gaunamos iš pačios Cosmoveda Indijos ir Šri Lankos sąžiningos prekybos ir ekologinių projektų.

Neelyadi aliejus pageidautina naudoti plaukams ir galvos odai kaip raminantis, daug giriamas Ajurvedos masažo aliejus. Todėl idealiai tinka kaip galvos odos masažo aliejus.

Papildoma informacija:

Aliejus gali sukietėti dėl temperatūros. Optimaliam naudojimui šildykite 36-40° šilto vandens vonelėje. Prieš naudojimą buteliuką gerai suplakite.

Naudojimas: nedidelį pašildyto aliejaus kiekį švelniai įmasažuokite į galvos odą. Palikite bent 30 minučių, jei galite, kuo ilgesniam laikui. Išplaukite galvą šampūnu kaip įprasta.

Ingredientai (INCI): Sesamum Indicum Seed Oil, Cocos Nucifera Seed Oil, Allium Sativum Plant Extract, Cuminum Cyminum Seed Extract, Eugenia Caryophyllus Seed Extract, Indigofera Tinctoria Plant Extract, Myristca Fragrans Seed Extract, Nigella Sativa Seed Extract, Piper Longum Seed Extract, Trachyspermum Ammi Seed Extract.

Grynasis kiekis: 250ml

Gamintojas: Cosmoveda e.K., Grossräschen-Freienhufen, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Mangų tyrė, ekologiška, Cosmoveda, 120g
Pasiūlymas

Mango medis daugiausia auginamas Indijos ir Pietryčių Azijos atogrąžose, o jo skanus mango vaisius laikomas "vaisių karaliumi". Mango vaisiai yra lengvai virškinami, juose yra vitaminų A, B6, C ir E, fosforo ir kalcio, taip pat fermentų, tokių kaip magneferinas, katecholo oksidazė, laktazė ir daug triptofano. Mango vaisiai taip pat yra geras kalio, magnio ir vario šaltinis. Teigiama, kad jis padeda apsaugoti regėjimą, kovoti su mikrobinėmis infekcijomis ir skatina geresnį smegenų vystymąsi.

Mango tyrė, dar vadinama Aamras (prinokusių mangų tyrė), yra populiarus saldus desertas, ypač mėgstamas vasaros mėnesiais. Tai desertas, kurį labai lengva paruošti: tereikia sumaišyti ekologišką mangų tyrę su keliais ledo kubeliais, pienu (arba ryžių pienu) ir šiek tiek žalio cukraus arba Šarkara maišytuvu, ir gardžiausias skanėstas paruoštas. Galite įmaišyti Kesar (šafrano) arba kardamono miltelių, kad patirtumėte neįtikėtiną skonį, kokio dar nesate ragavę!

Cosmoveda ekologiška mangų tyrė gaunama iš ekologiškų ir sąžiningos prekybos projektų Šri Lankoje. Ji gaminama iš saulėje prinokusių, laukinėje gamtoje augančių mangų, taikant švelnų maišymo procesą.

Ekologišką mangų tyrę galima naudoti įvairiems receptams, pvz:

* mangų pieno kokteiliui

* Mango Lassi

* mangų čatniui

* mangų ir obuolių kokteiliui

* mangų ir bananų kokteiliui

* Specialiems receptams, pavyzdžiui, Mango Falooda

* Rekomenduojamas kaip kūdikių maistas

Ingridientai: Mango (tyrė)*.

* iš kontroliuojamo ekologinio auginimo

Informacija apie maistingumą 100 g:

Energija: 335 kJ / 80,1 kcal

Riebalai: 0,3 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0,1 g

Angliavandeniai: 19 g, iš jų cukraus: 17 g

Baltymai: 0,2 g

Druska: 0,05 g

Papildoma informacija: be glitimo, be laktozės, veganiškas.

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve ir sunaudoti per 2 savaites.

Kilmė: ne ES žemės ūkis (Šri Lanka)

Gamintojas: Cosmoveda, Berlynas, Vokietija.

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Tikka Curry pasta, ekologiška, Cosmoveda, 175 g
Pasiūlymas

Kad paruoštumėte gardžius Tikka kario patiekalus pagal originalią indų virtuvę, daržoves ir (arba) paukštieną ar mėsą su svogūnais ir šviežiu imbieru trumpai apkepkite ghee (lydytame svieste), įdėkite "Cosmoveda Tikka Masala" pastos (1-2 valgomuosius šaukštus vienai porcijai) ir troškinkite, kol viskas gerai iškeps.

Tikka Curry Paste - tai garsioji Tandoori kario pasta su prieskoniais, kokosų grietinėle ir pomidorais. Ji dažniausiai naudojama mažesniems mėsos gabalėliams (tikka) marinuoti ir kepti orkaitėje. Tikka kario pasta taip pat tinka tofu ar daržovėms ruošti.

Jei norite kreminio padažo, pagal skonį įpilkite grietinės, grietinėlės sūrio arba kokosų kremo, išmaišykite ir pavirkite kelias minutes. Patiekite su ryžiais.

Jei norite intensyvesnio skonio, galite daržoves, mėsą ar tofu marinuoti "Tikka Masala" pastoje per naktį.

Sudėtis:
Vanduo, pomidorų tyrė*, saulėgrąžų aliejus*, prieskoniai* (kalendra*, kmynai*, kurkuma*, juodieji pipirai*, saldžiosios paprikos*, kardamonas*, cinamonas*, pankolis*, imbieras*, svogūnai*, gvazdikėliai*, aitriosios paprikos*, garstyčių sėklos*), Asafoetida*, ožragė*), raudonieji lęšiai (Masoor Dal)*, vyno actas*, grietininis kokosas*, ajurvedinė akmens druska, tamarindo pasta*, ajurvedinis žaliavinis cukranendrių cukrus (Jaggery)*, sviesto riebalai (Ghee)*.

* Iš ekologinių ūkių

Alergenai: Gali būti laktozės ir pieno baltymų pėdsakų.

Paruošimas / Naudojimas:

Žiūrėkite pavyzdinį receptą aukščiau.

Informacija apie maistingumą 100 g:

Energija: 591,5 kJ / 141,4 kcal

Riebalai: 11,1 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 1,3 g

Angliavandeniai: 6,6 g, iš jų cukraus: 0,9 g

Baltymai: 2,7 g

Druska: 3,3 g

Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve ir sunaudoti per 3-4 savaites.

Kilmė: ES / ne ES žemės ūkis

Gamintojas: Cosmoveda, Berlynas, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Mild Curry pasta, ekologiška, Cosmoveda, 175 g
Pasiūlymas

Cosmoveda ekologiška švelni kario pasta yra tiesiog fantastiška ajurvediniams ir indiškiems patiekalams ruošti. Tiesiog įpilkite "Cosmoveda" ekologiškos švelnaus kario pastos gamindami patiekalą, kad pagamintumėte tikrai skanų karį.

Skanių kario patiekalų, pagamintų pagal originalų indišką stilių, receptas:

Įdėkite "Cosmoveda Mild Curry Paste" (1-2 valgomuosius šaukštus vienai porcijai) ir palikite troškintis. Kad būtų daugiau skonio, daržoves ar tofu marinuokite kario pastoje per naktį. Jei norite kreminio padažo, įpilkite grietinės, įdėkite grietinėlės sūrio arba "Cosmoveda Creamed Coconut" kreminio kokosų sūrio ir palikite troškintis kelias minutes arba kol išvirs. Patiekite su "Basmati" ryžiais ir mėgaukitės šiuo nuostabiu indišku kariu!

Sudėtis:
Vanduo, saulėgrąžų aliejus*, prieskoniai* (kalendra*, kmynų sėklos*, ciberžolė*, saldžioji paprika*, juodieji pipirai*, kardamonas*, cinamonas*, imbieras*, aitriosios paprikos*, asafoetida*, ožragė*), raudonieji lęšiai (Masoor Dal)*, vyno actas*, ajurvedinė akmens druska, žalias cukranendrių cukrus*, tyras kokosų aliejus*.

* Iš ekologinių ūkių

Alergenai: Gali būti garstyčių ir kalendros pėdsakų.

Paruošimas / Naudojimas:

Žiūrėkite pavyzdinį receptą aukščiau.

Informacija apie maistingumą 100 g:

Energija: 590 kJ / 141,1 kcal

Riebalai: 11,2 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 1,5 g

Angliavandeniai: 6,1 g, iš jų cukraus: 0,9 g

Baltymai: 2,9 g

Druska: 5,9 g

Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve ir sunaudoti per 3-4 savaites.

Kilmė: ES / ne ES žemės ūkis

Gamintojas: Cosmoveda, Berlynas, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Hot Madras Curry pasta, ekologiška, Cosmoveda, 175g
Pasiūlymas

"Cosmoveda" ekologiška "Hot Madras Curry Paste" yra skani ir aštri pietų Indijos kario pasta su ugningais prieskoniais, pomidorais ir česnakais. Aštri Madraso kario pasta puikiai tinka dalams (ankštinių vaisių patiekalams), daržovėms ir mėsos patiekalams gardinti bei suteikia jiems autentišką indišką skonį!

Norėdami paruošti gardžiai aštrius Mandraso kario patiekalus pagal originalią indų virtuvę, daržoves ir (arba) paukštieną ar mėsą su svogūnais ir šviežiu imbieru trumpai apkepkite ghi (lydytame svieste), įdėkite "Cosmoveda Hot Madras Curry" pastos (1-2 valgomuosius šaukštus vienai porcijai) ir troškinkite, kol viskas gerai iškeps.

Jei norite kreminio padažo, pagal skonį galite įdėti grietinės, grietinėlės sūrio arba kokosų kremo, išmaišykite ir pavirkite kelias minutes. Patiekite su ryžiais.

Jei norite dar intensyvesnio skonio, galite daržoves, mėsą ar tofu per naktį marinuoti karštoje Madraso kario pastoje.

Ingridientai: Vanduo, saulėgrąžų aliejus*, prieskoniai* (kalendra*, kmynai*, kurkuma*, pankolis*, imbieras*, česnakas*, kardamonas*, saldžiosios paprikos*, cinamonas*, aitriosios paprikos*, garstyčių sėklos*, gvazdikėliai*, svogūnai*, ožragė*), pomidorų tyrė*, raudonieji lęšiai (Masoor Dal)*, vyno actas*, ajurvedinė akmens druska*, tamarindų pasta*, žaliavinis cukranendrių cukrus*, ghi*.

* iš kontroliuojamo ekologinio auginimo

Informacija apie alergenus: Pažymėta paryškintai. Sudėtyje gali būti laktozės, pieno baltymų ir saldymedžio pėdsakų

Informacija apie maistingumą 100 g:

Energija: 594 kJ / 142,1 kcal

Riebalai: 11 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 1,1 g

Angliavandeniai: 6,8 g, iš jų cukraus: 0,7 g

Baltymai: 2,9 g

Druska: 4,3 g

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve ir sunaudoti per 3-4 savaites.

Kilmė: ne ES žemės ūkis.

Gamintojas: Cosmoveda, Berlynas, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Papajų čatnis, ekologiškas, Cosmoveda, 225g
Pasiūlymas

Cosmoveda čatniai gaminami iš saulėje prinokusių vaisių ir labai švelnių pasirinktų prieskonių. Jie yra skanus papildomas priedas pakoroms, kariams, ryžiams ir salotoms.

Cosmoveda papajų čatnis yra skanus garnyras arba padažas prie pakorų, kario, ryžių ir salotų. Jis yra švelnaus, egzotiško vaisių skonio.

Ingridientai: Vaisių mišinys* 70 % (papajos* 65 %, raudonųjų vynuogių sulčių koncentratas*), žaliavinis cukranendrių cukrus*, obuolių actas*, aitriosios paprikos*, geliuojanti medžiaga: vaisių pektinas, akmens druska, alavijas*, česnakas*, kardamonas*, imbieras*, kmynai*.

* iš kontroliuojamo ekologinio auginimo

Informacija apie maistingumą 100 g:

Energija: 657 kJ / 156 kcal

Riebalai: -lt;0,5 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: -lt;0.1 g

Angliavandeniai: 38 g, iš jų cukraus: 38 g

Baltymai: -lt;0.5 g

Druska: 0,1 g

Papildoma informacija: be glitimo, be laktozės, veganiškas.

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve ir sunaudoti per 2 savaites.

Kilmė: ne ES žemės ūkis (Šri Lanka)

Gamintojas: Cosmoveda, Berlynas, Vokietija

Logo
Atstatyti slaptažodį