Govinda

  • Visos
  • Mėgstamiausias
  • Populiarus
  • Daugiausiai vertinamas
  • Negalioja
Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Šokoladinis valgomosios viksvuolės riešutų kremas Chufella Tigernut-Choco, Govinda,  220 g
Pasiūlymas

„Govinda Chufella“ yra nuostabus, skanus šokoladinis, natūraliai saldus ir visiškai veganiškas tepamas duonos kremas. Valgomosios viksvuolės apdorojimas ir perdirbimas yra lemiamas bruožas Chufella® tigernut šokolado kremo kokybei.

Skaniame „Chufella“ tepamame duonos skonyje yra daugiau nei 50% natūralių ekologiškų tigro riešutų ir smulkios ekologiškos kakavos. Dėl natūralaus tigro riešutų saldumo Chufella sudėtyje nėra pridėtojo cukraus. Todėl tai tikrai tinka beveik visiems.

2010 m. „Chufella® tigernut“ šokolado kremas buvo apdovanota sidabro DLG premija!

Stiklainėlyje su užsukamu dangteliu.

Sertifikuotas ekologiškas produktas.

Sudedamosios dalys: ekologiški valgomosios viksvuolės riešutai (tigro riešutai) (61,5%), ekologiškas kokosų aliejus, ekologiška kakava (7%), ekologiškas saulėgrąžų aliejus, ekologiški lubinų baltymai, druska.

Maistinė vertė (100g): 2438 kJ/589 kcal: baltymų 5.1 g, riebalų 46.9 g (iš jų sočiųjų 10.2 g), angliavandenių 30.8 g (iš jų cukrų 13.3 g), druskos 0.03 g

Laikymo sąlygos: neatidarius laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikyti sandariai uždarytoje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje, atokiai nuo saulės spindulių.

Kilmės šalis: Olandija

Grynasis kiekis: 220 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Govinda Natur GmbH, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Ekologiškos ciberžolės sultys Curcuma Juice, Govinda, 250 ml
Pasiūlymas

Kurkuminas, dar žinomas kaip ciberžolė, labai vertinamas Ajurvedoje dėl savo universalių teigiamų savybių

Grynos ekologiškos ciberžolės sultys yra naudojamos kaip maisto papildas su išskirtine kokybe ir puikiomis savybėmis.

Vartojimas: 1 v.š. sulčių per dieną (galima gerti gryną arba sumaišyti su sultimis ar žaliuoju kokteiliu).

Sudedamosios dalys: ekologiškos ciberžolės sultys, citrinų rūgštis.

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.

Maistinė vertė (100g): Energetinė vertė 134 kJ/32 kcal, Riebalų: 0,2 g (iš jų sočiųjų 0 g), Angliavandeniai: 6,3 g (iš jų cukrūs 1,1 g), Baltymai: 1,2 g, Druska: 0,01g.

Laikymo sąlygos: laikykite jį sandariai uždarytame inde, tamsioje, vėsioje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve.

Grynasis kiekis: 250 ьд

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Govinda Natur GmbH, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Juodoji druska (Kala Namak), Govinda, 150 g
Pasiūlymas

Juodoji druska Kala Namak – tai vulkaninės kilmės akmens druska, kuri buvo naudojama jau senovės Indijoje ir kitose Azijos šalyse. Ši druskos rūšis pasižymi rusvai pilka spalva (kartais pilkai rūda ar tamsiai violetine) bei aitriu kvapu, primenančiu išvirtų kiaušinių kvapą. Skonis yra sūrus, tačiau savo stiprumu skiriasi nuo įprastos druskos, o patiekalams suteikia virtų kiaušinių skonį.

Juodoji druska plačiai vartojama Indijos virtuvėje, tačiau ją galima naudoti gaminant ir kitus patiekalus, kuriems šis produktas suteiks nepakartojamą bei originalų skonį. i randama Indijoje ir plačiai naudojama indų virtuvėje kaip prieskonis. Juodoji druska beriama į salotas, chaats (indiškas patiekalas), raitas (indiškas patiekalas) ir daugybę kitų aštrių indiškų patiekalų.

Malta juodoji druska yra gražios rožinės spalvos, tačiau įdėta į karštą patiekalą ji pajuoduoja, todėl ir vadinama juodąja.

Geležies sulfatas juodajai druskai suteikia tamsiai violetinės spalvos atspalvius. Vandenilio sulfatas suteikia ypatingą pikantišką kvapą ir skonį patiekalams.

Juodoji druska išgaunama iš senovinių ugnikalnių ir labai plačiai vartojama Indijos, Pakistano, Japonijos, Prancūzijos, Pietų Azijos virtuvėse.

Puikiai tinka visiems sportuojantiems ir dirbantiems sunkų fizinį darbą. Įprasti juodosios druskos kiekiai nesulaiko organizme vandens, žymiai mažiau nusėda sąnariuose.

Kala namak druska yra vertinama vegetariškoje ir veganiškoje virtuvėje, ypač tais atvejais, kai norima suteikti patiekalams kiaušinio skonį pvz. gaminant tofu ar salotas.

Juodosios druskos įmaišius į grietinę gaunami majonezo skonio padažai. Tobulai skanina šviežias salotas, užkandžius, kepintus riešutus, agurkus su jogurtu - raitas (tarpinis variantas tarp šaltibarščių ir baltos mišrainės), vaisių čatnius (garnyrus), dedama į masalas (prieskonių mišinius).

Juodoji druska puikiai dera su jogurtu ir sūriu, arbūzais ir mangais.

Ajurvedoje juodoji druska yra priskiriama prie šildantį poveikį turinčių prieskonių, pasižymi šildančiu ugnies poveikiu, turi vidurius laisvinančių ir antiseptinių sąvybių. Ji didina pita ir kapha, mažina vata došas. Naudojama gydant vidurių putimą ir skrandžio ligas (mažina skrandžio rūgščių išsiskyrimą) bei skydliaukės veiklą, vartojama virškinimui gerinti, žarnyno peristaltikai sustiprinti, dujų kaupimuisi žarnyne sumažinti,  anemijai (mažakraujystei) gydyti, regėjimui gerinti. Ajurveda juodosios druskos rekomenduoja turėti kiekvienoje namų vaistinėlėje.

Esant galvos skausmui, sukeltam sinusito, sumaišykite pusę šaukštelio juodosios druskos su puse stiklinės šilto vandens ir lašinkite  po 5 lašus į kiekvieną nosies švervę.

Esant dehidratacijai  išgerkite stiklinę vandens su žiupsneliu juodosios druskos ir puse šaukštelio citrinos sulčių.

Esant gerklės uždegimui padeda skalavimas su puse  arbatinio šaukštelio juodosios druskos, arbatinio šaukštelio ciberžolės ir  viena stikline karšto vandens.

Sudedamosios dalys: juodoji druska, plaukuotojo viršūklio sėklos (haritaki).

Laikymo sąlygos: neatidarius laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikyti sandariai uždarytoje pakuotėje, sausoje vietoje, atokiai nuo saulės spindulių.

Kilmės šalis: ES / ne ES

Grynasis kiekis: 150 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Govinda Natur GmbH, Vokietija

Logo
Atstatyti slaptažodį