Kerala Ayurveda

  • Visos
  • Mėgstamiausias
  • Populiarus
  • Daugiausiai vertinamas
  • Negalioja
Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Siauralapio baziliko arbata Tulsi, Kerala Ayurveda, 50g
Pasiūlymas

Tulsi dar vadinamas šventuoju Indijos baziliku (lot. Ocimum sanctum).

Tulsi arbata praturtina dieną kaip geras draugas. Teigiamas jos poveikis prasideda nuo kvapo ir sustiprėja su kiekvienu gurkšniu. Ne veltui Tulsi vadinama "Žolelių karaliene".

Vartojimo būdas: Tulsi taip pat galima mėgautis ir kaip arbata (karštu užpilu) arba tiesiog miltelių pavidalu (1 arbatinis šaukštelis, 1-3 kartus per dieną) užgeriant šiltu vandeniu.

Virtuvei tinka ir bet kokiems padažams, jogurtiniams, daliniams ir daržovių patiekalams ir kt.

Pagal skonį Tulsi būtų galima apibūdinti kaip mėtų ir baziliko mišinį, jis turi stiprų ir ne mažiau skanų aromatą.

Sudėtis:

Tulsi lapai* (Ocimum sanctum, šventasis bazilikas).

* Sąžiningos prekybos produktas iš kontroliuojamo ekologinio ūkio.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Grynasis kiekis: 100g

Gamintojas: Karinkada Ayurveda, Viena, Austrija

Kilmė: Indija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Azijinės centelės lapų milteliai Mandukarpani Gotu Kola, Kerala Ayurveda, 100g
Pasiūlymas

Andrographis paniculata yra krūmas, aptinkamas visoje Indijoje ir kitose Azijos šalyse ir kartais vadinamas Indijos ežiuole ar echinacėja.

Rasa (skonis): kartus

Veerya (savybės): šalta

Subalansuoja visas tris došas, ypač Kapha ir Pitta.

Šie milteliai yra:

  • * Ekologiški ir sertifikuoti
  • * Veganiški
  • * 100% augalinės kilmės, be dirbtinių skonių ar konservantų
  • * Ajurvedos augalinis produktas
  • * 100% natūralus
  • * Importuoti tiesiai iš Indijos ir pagaminti bei išpilstyti su meile jums

Vartojimo rekomendacija: ne daugiau kaip 2-5g per dieną (2g yra arbatinis šaukštelis), du kartus per dieną su šiltu vandeniu bent 30 minučių po valgio. Pirmąją dozę rekomenduojama vartoti po pusryčių.

Sudėtis: 100% ekologiški azijinės centelės Gotu Kola (centella asiatica) maltų lapų milteliai.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Grynasis kiekis: 100g

Gamintojas: Karinkada Ayurveda, Viena

Kilmė: Indija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Skėstašakio kamro lapų milteliai Kalmegh, Kerala Ayurveda, 100g
Pasiūlymas

Andrographis paniculata yra krūmas, aptinkamas visoje Indijoje ir kitose Azijos šalyse ir kartais vadinamas Indijos ežiuole ar echinacėja.

Rasa (skonis): kartus

Veerya (savybės): karšta

Sumažina Kapha ir Pitta došas

Šie milteliai yra:

  • * Ekologiški ir sertifikuoti
  • * Veganiški
  • * 100% augalinės kilmės, be dirbtinių skonių ar konservantų
  • * Ajurvedos augalinis produktas
  • * 100% natūralus
  • * Importuoti tiesiai iš Indijos ir pagaminti bei išpilstyti su meile jums

Vartojimo rekomendacija: ne daugiau kaip 2-5g per dieną (2g yra arbatinis šaukštelis), du kartus per dieną su šiltu vandeniu bent 30 minučių po valgio. Pirmąją dozę rekomenduojama vartoti po pusryčių.

Sudėtis: 100 % ekologiškų skėstašakio kamro Kalmegh (Andrographis paniculata) maltų lapų milteliai.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Grynasis kiekis: 100g

Gamintojas: Karinkada Ayurveda, Viena

Kilmė: Indija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Saldymedžio šaknis Yastimadhu, malta, ekologiška, Kerala Ayurveda, 100g
Pasiūlymas

Ekologiška Yasthimandhu šaknis (Glycyrrhiza glabra, saldymedis) - tradiciniai ajurvediniai prieskonių milteliai.

Saldymedžio šaknis yra svarbus daugelio ajurvedos receptų komponentas. Pagal šventraščius tai yra rasajana ir balja. Jis dažnai naudojamas Pita mažinančiose arbatose. Galite sukramtyti šaknį arba įmaišyti ją į pieną.

Rasa (skonis): saldus
Veerya (savybės): šalta
Mažina Vata ir Pita ajurvedines došas.

Vartojimo rekomendacija: ne daugiau kaip 2-5g per dieną (2g yra arbatinis šaukštelis), du kartus per dieną su šiltu vandeniu bent 30 minučių po valgio. Pirmąją dozę rekomenduojama vartoti po pusryčių.

Šie milteliai yra:

* Sertifikuoti ekologiški
* Veganiški
* Visiškai augaliniai, be dirbtinių kvapiųjų medžiagų ar konservantų
* Tradicinis ajurvedos augalinis produktas
* 100% natūralus
* Tiesiogiai importuotas iš Indijos
* Pagaminti ir išpilstyti į buteliukus su meile

Sudėtis: ekologiškos Yasthimadhu arba kitaip saldymedžio šaknies (Glycyrrhiza glabra) milteliai.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Grynasis kiekis: 100g

Gamintojas: Karinkada Ayurveda, Viena

Kilmė: Indija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Kapha došą balansuojantis prieskonių mišinys, Kerala Ayurveda, 70g
Pasiūlymas

Ajurvedinis mišinys su skrudintais prieskoniais. Puikiai subalansuoja Kapha došą. Asmeninis patarimas: rudenį ir žiemą skaniai skanu su moliūgų patiekalais ar kičariu.

Universaliai tinka prie daržovių, ankštinių daržovių, mėsos arba kaip pabarstomas prieskonis ant stalo.

Kerala Ayurveda žadinantis prieskonių mišinys Kapha došai yra:

* Sertifikuotas ekologiškas

* Veganiškas

* Nuostabaus aromato

* Grynai augalinis, be dirbtinių skonių ar konservantų

* 100% natūralus

* Pagamintas ir išpilstytas su didele meile Jums.

Sudėtis: bazilikas*, kalendra*, anyžiai*, ciberžolė*, cinamonas*, akmens druska*, česnakai*, kmynai*, kvapieji pipirai*, rožių paprika*, rozmarinas*, juodieji pipirai*, imbieras*, kajeno čili*

* Iš kontroliuojamo ekologinio auginimo

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai (jei yra)

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 70 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Karinkada Ayurveda, Austrija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Vata došą balansuojantis prieskonių mišinys Erdung, Kerala Ayurveda, 70g
Pasiūlymas

Vata došą balansuojantis prieskonių mišinys tinka prie daržovių, mėsos, žuvies, ankštinių patiekalų. Galima bersti gaminant arba maistą gardinti prie stalo.

Sudėtis: anyžiai*, pankolis*, kalendra*, ciberžolė*, akmens druska, cinamonas (cassia)*, česnakai*, kuminai*, kalninis dašis*, bazilikai*, mairūnas*, žvaigždanyžiai*, muskato riešutas*, imbieras*.

* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai (jei yra).

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 70 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Karinkada Ayurveda, Austrija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Kalendra malta, ekologiška, Kerala Ayurveda, 50g
Pasiūlymas

Tai yra pagrindinis daugelio Indijos virtuvės patiekalų ingredientas. Augalo Coriandrum sativum lapai ir sėklos; petražolių šeimos narys. Kalendros sėklos lengvai susimala, bet jų skonis ir aromatas iš esmės ilgiau išlieka pilnoje formoje. Sėklos yra saldžios ir stipriai aromatinės su šiek tiek kartumo, primenančio apelsinų žievelę.

Kalendros sėklose ir lapuose esantys linalolis ir kumarinas, naudojami buityje Pietų Europoje ir Vakarų Azijoje, buvo naudojami tūkstantmečius Šiaurės Afrikoje, Azijoje ir Europoje kaip prieskoniai. Visų pirma todėl, kad kalendros aromatas yra itin tinkamas sriuboms ir padažams.

Norint atskleisti saldų ir aromatinį kalendros sėklų skonį, prieš vartojimą jas reikia lengvai pakepinti. Jų nereikia naudoti taupiai, galima naudoti gausiai.

Švieži lapai naudojami kvapiesiems kariams, salotoms ir čatniams bei garnyrui.  Plačiai naudojami ruošiant Indijos pikantišką maistą ir yra pagrindinis kario miltelių ingredientas. Švelnūs lapai suteikia geriausią skonį, kai į patiekalą įdedami paskutinę minutę.

Kalendra dažniausiai naudojama kaip kario priedas, kur ji pridedama maltoje formoje, ypač Indijoje, kad būtų aiški konsistencija. Grūdai taip pat gali būti naudojami skoniui troškiniams ir sriuboms. Jie taip pat gerai derinami su rūkyta mėsa ir elniena. Kalendra yra vienas iš Garam masala prieskonių mišinio, prieskonių marinatams ingredientų, taip pat naudojamas tortuose, duonoje ir kitiems kepiniams.

Kalendra būdinga Arabijos virtuvei, tai yra nepaprastai svarbi ėriukų, ožkų mėsos ir visų rūšių įdarų dalis. Populiaraus Arabijos mišinio Taklia sudėtyje yra kalendra ir česnakai. kalendra yra puikus duetas, naudojamas graikų falafelio ir egiptiečių dukos aromatams, keptų sezamo, lazdyno, druskos ir pipirų skonių deriniams. Kalendra puikiai  tinka prie kumpio ir kiaulienos, ypač kai į patiekalą dedamas apelsinas.

Švelnus, savitas, šiltas aromatas ir saldokas, pikantiškas, vaisinis skonis. Dažniausiai prieš vartojant pakepinama. Malta kalendra yra pagrindinis įvairių kario mišinių ingredientas.

Kalendra, tikriausiai, labiausiai vėsinanti iš visų 5 virškinamą gerinančių prieskonių. Sėklos dažniausiai naudojamos fitoterapijoje nuo daugelio negalavimų. Lapai, šiek tiek mažiau vėsinantys, nei sėklos. Sėklos geriausiai žinomos savo virškinimą gerinančiomis savybėmis, vėsinančiomis Pita došos perteklių organizme ir virškinamąjame trakte. Todėl jos efektyviai naudojamos esant nenuolatiniam rėmeniui. Kalendra išlaisvina bei veikia profilaktiškai nuo dujų susikaupimo skrandyje ir duoda apčiuopamos naudos įvairiose situacijose, susijusiose su karščiu organizme (Pita doša).

Rasa (skonis): kartus, aštrus
Vyrja (veikimas): vėsinantis
Vipaka (efektas po suvirškinimo): aštrus
Došos (kūno konstitucijos tipai): balansuoja Vata ir Kapha, ypač tinka Pitai.

Sudėtis: malta kalendra

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.

Kilmės šalis: Vokietija

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 50 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Karinkada Ayurveda, Austrija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Ajurvedinė kava su prieskoniais Winter, ekologiška, Kerala Ayurveda, 75 g
Pasiūlymas

Žiemos kava su ajurvedinių prieskonių mišiniu (Chukku Kapi) yra kvapnus ir saldus tradicinis Pietų Indijos gėrimas.

Labai gera priemonė subalansuoti Kapha Dosha, ypač žiemą. Gėrimas sušildys jus šaltomis žiemos dienomis ir suteiks daugiau energijos. Šis receptas yra unikalus ir perduodamas iš kartos į kartą.

Sudedamosios dalys: imbieras* (Zingiber officinale), kavos milteliai*, kalendros sėklos* (Coriadrum sativum), juodieji pipirai* (Piper nigrum), ilgieji pipirai* (Piper longum), kumino sėklos* (Cuminum cyminum), cukrus (Tala Sharkara)*, tulsi* ( Ocimum santum).

* Iš ekologinių ūkių

Gaminimo būdas: šaukštelį kavos miltelių įberkitę į stiklinę karšto vandens ir leiskite pastovėti (kuo ilgiau, tuo stipresnis gėrimas). Nukoškite kavą ir mėgaukitės. 

Laikymo sąlygos: neatidarius laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikyti sandariai uždarytoje pakuotėje, sausoje vietoje, atokiai nuo saulės spindulių.

Grynasis kiekis: 75 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Karinkada Ayurveda, Viena

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Ajurvedinis prieskonių mišinys virškinimui Bio Ayurveda Agni-Ama Masala, Kerala Ayurveda, 50g
Pasiūlymas

Agni smūgiuojantis ajurvedinis prieskonių mišinys!

Universaliai tinka daržovėms, ankštinėms daržovėms ir mėsai, taip pat kaip prieskonis ant stalo. Taip pat rekomenduojame vartoti šį mišinį vieną, tiesiog sumaišytą su trupučiu medaus (po 1 arbatinį šaukštelį du kartus per dieną).

Mūsų Agni-Ama prieskonių mišinys yra:

  • * Veganiškas
  • * Nuostabaus aromato
  • * Grynai augalinis, be dirbtinių skonių ar konservantų
  • * 100% natūralus
  • * Pagamintas ir išpilstytas su didele meile jums

Kiekis: 50 g

Sudėtis: Kalendra*, pankoliai*, čiobreliai*, galangalas*, juodieji pipirai*, imbieras*.

Alergenai: sudėtyje paryškinti (jei yra)

Kilmės šalis: ne ES ūkis

Gamintojas: Karinkada Ayurveda, Austrija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Prieskonių mišinys pienui Bio Ashwagandha Latte, Kerala Ayurveda, 50g
Pasiūlymas

Ajurvedinis prieskonių mišinys įmaišomas į pieną (gyvūninis ar augalinis, kaip jums patinka).

Šis ekologiškos ašvagandos, ekologiško kardamono ir ekologiško cinamono mišinys ne tik skanus, bet ir suteikia nuostabų ritualą, kaip po įtemptos dienos nusileistii ant žemės, įsižeminti ir atsipalaiduoti. Šiltas puodelis gėrimo yra tiesiog gerai.

Ajurvedos požiūriu šis mišinys sumažina Vata došą. Jei turite daug ką veikti, yra daug judesio – protiškai ir fiziškai, jei vargu ar turite laiko reguliariai valgyti arba jei esate tiesiog sudėtingoje išskirtinėje situacijoje, mūsų Vata došą mėgsta išeiti iš rikiuotės. Čia reikėtų paminėti ir metų laikus. Vata došą priskiriama rudeniui su vėjais ir sausra ir šiuo metų laiku dar lengviau išbalansuoja. Disbalansas niekada nėra malonus.

Šis produktas yra:

* Veganiškas

* Grynai augalinis, be dirbtinių skonių ar konservantų

* Ajurvedinis augalinis produktas

* Be juodosios arbatos

* 100% natūralus

* šviežiai sumalta ir aukščiausios kokybės

* importuotas jums tiesiai iš Ajurvedos ūkių Indijoje

Vartojimo rekomendacija: 1 arbatinį šaukštelį Ashwagandha Latte mišinio (apie 2g) įmaišykite į 250 ml (augalinio ar gyvūninio) pieno, pašildykite ir pagal skonį pasaldinkite.

Mišiniu galima mėgautis bet kuriuo paros metu. Mėgstame juos gerti vakare.

Sudėtis: migdomoji vitanija arba ašvaganda* (Withania somnifera), ciberžolė* (Curcuma longa), standusis smidras Shatavari* (Asparagus racemosus), paprastasis saldymedis Yastimadhu* (Glycyrrhiza glabra), cinamonas * (Cinnamomum zeylanicum), kardamonas* (Elettaria cardamomum)

*iš kontroliuojamo ekologinio auginimo

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai​ (jei yra)​.

Kilmė: ne ES žemės ūkis

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 50 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Karinkada Ayurveda, Austrija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Prieskonių mišinys pienui Golden Kurkuma Latte Vanille, Kerala Ayurveda, 75g
Pasiūlymas

Ajurvedinis prieskonių mišinys įmaišyti į pieną.

Auksinė Kukuma Latte, Auksinis pienas arba ciberžolės gėrimas – puikus tradicinių Ajurvedos prieskonių derinys. Ajurvedoje ir jogos virtuvėje auksinis pienas jau seniai naudojamas gerovei didinti. Azijos šalyse ciberžolė laikoma „gyvybės prieskoniu“.

Šis produktas yra:

* Veganiškas

* Grynai augalinis, be dirbtinių skonių ar konservantų

* Ajurvedinis augalinis produktas

* 100% natūralus

* šviežiai sumaltas ir aukščiausios kokybės

* importuotas jums tiesiai iš Ajurvedos ūkių Indijoje

Vartojimo rekomendacija: 1 arbatinį šaukštelį ciberžolės latė mišinio (apie 2 g) įmaišykite į 250 ml (augalinio) pieno, pašildykite ir pagal skonį pasaldinkite.

Sudėtis: ciberžolė, cinamonas, imbieras, čili, juodieji pipirai, kardamonas, vanilė.

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai​ (jei yra)​.

Kilmė: ne ES žemės ūkis

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 75 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Karinkada Ayurveda, Austrija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Kūno masažo aliejus Pinda Tailam, Kerala Ayurveda, 200ml
Pasiūlymas

Ajurvedos gydomasis aliejus, mažinantis Pitą došą.

Šis Pitta ir Vata balansuojantis aliejus rekomenduojamas vietiniams masažams, pvz., kelio. Patirtis rodo, kad tepti aliejų po saulės nudegimo yra labai malonu.

Pinda Tailam naudojamas Pita došos mažinimui Asthi Dhatu (kaulinio audinio) taškuose. Pažeistiems Asthi taškams rekomenduojamas švelnus masažas su Pinda Tailam. Tai sumažina Pita došos perteklių juose.

Pinda Tailam naudojamas su Abhyanga, Dhara, Vasthi, Kadi Vasthi, Lepa, Kizhi, Pizhichil ajurvedinėmis procedūromis.

Masažas: leiskite aliejui įsigerti į odą ne mažiau kaip 30 minučių arba dar geriau per naktį, ir tik tada nuplaukite vonioje ar po dušu.

Šis aliejus yra:

* originalus Ajurvedos gydomųjų procedūrų aliejus

* pagamintas pagal tradicinį receptą ir autentišku procesu

* išskirtinai mums jį gamina Kottakkal Arya Vaidya Sala Keraloje, Indijoje

* patikrinta ir įvertinta pagal ES gaires

* reguliariai atliekami laboratoriniai tyrimai

Ingredientai (INCI): Sour gruel, Rubia cordifolia, Hemidesmus indicus, Shorea robusta, Bee wax.

Kilmė: ne ES žemės ūkis

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 200ml

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Karinkada Ayurveda, Austrija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Kūno masažo aliejus Eladi Kera Tailam Tailam, Kerala Ayurveda, 200ml
Pasiūlymas

Maitinantis aliejus sausai odai.

Ajurvedos gydomasis aliejus, mažinantis Pitą ir Kapą došas.

Šis kūno ir galvos aliejus pagamintas kokosų aliejaus pagrindu ir turi Pitta ir Kapha mažinantį poveikį.

Eladi Kera Tailam tradiciškai naudojamas jautriai odai. Tai taip pat puikus masažo aliejus kūdikiams ir vaikams.

Jis naudojamas su Abhyanga, Dhara ir Shiro Vasthi ajurvedinėms procedūromis.

Masažas: leiskite aliejui įsigerti į odą ne mažiau kaip 30 minučių arba dar geriau per naktį, ir tik tada nuplaukite vonioje ar po dušu.

Šis aliejus yra:

* originalus Ajurvedos gydomųjų procedūrų aliejus

* pagamintas pagal tradicinį receptą ir autentišku procesu

* išskirtinai mums jį gamina Kottakkal Arya Vaidya Sala Keraloje, Indijoje

* patikrinta ir įvertinta pagal ES gaires

* reguliariai atliekami laboratoriniai tyrimai

Ingredientai (INCI): Keratailam Cocos nucifera, Ela Elettaria cardamomum, Sthulela Amomum subulatum, Turushka Boswellia serrata, Phalini Callicarpa macrophylla, Jala Plectranthus vettiveroides, Dhyamaka Cymbopogon martinii, Sprikka Schizachyrumerum exile, Chocha verameaans, Patamowna, Cinnaturum, Cinnamus, Cinnamea, Tag. ), Jati Myristica fragrans, Sukti Pearl oyster, Vyaghranaka Schalle, Surahwa Cedrus deodara, Srivasaka Pinus roxburghii, Chanda Costus speciosus, Guggulu Commiphora mukul, Devadhoopa Shorea robusta, Khapura Liquidamber orientalis Nagaga, Punnaga Calophyllum, Kucosifer Mesophyllum inwaophyllum. Kumkuma Crocus sativus, Kushta Saussurea costus, Mamsi Nardostachys grandiflora, Choraka Kaempferia galanga.

Kilmė: ne ES žemės ūkis

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 200ml

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Karinkada Ayurveda, Austrija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Energizuojanti Kapha došą balansuojanti arbata, Kerala Ayurveda, 75g
Pasiūlymas

Žolelių ir prieskonių arbatos mišinys pagal Ajurvedos mokymus, balansuojantis ir įžeminantis Vatą došą.

Sudėtis: Imbieras, cinamonas, gvazdikėliai, bazilikas, ilgieji pipirai, gervuogių lapai, citrinos žievelė, juodieji pipirai, saulėgrąžų žiedlapiai.

Visi ingredientai iš kontroliuojamos ekologinės žemdirbystės.

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai​ (jei yra)​.

Kilmė: ES / ne ES žemės ūkis

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 75 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Karinkada Ayurveda, Austrija

Logo
Atstatyti slaptažodį