Schani

  • Visos
  • Mėgstamiausias
  • Populiarus
  • Daugiausiai vertinamas
  • Negalioja
Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Smulkus nerafinuotas cukranendrių cukrus Jaggery Powder, Schani, 500 g
Pasiūlymas

Jaggery yra natūralus, nerafinuotas žalias cukranendrių cukrus, naudojamas tradicinėje Indijos ir Ajurvedos virtuvėje ir kuriam būdingas aromatingas, nesugadintas skonis. Hindi kalba jis taip pat vadinamas Gur.

Dėl savo natūralumo Jaggery cukruje yra dalis svarbių mineralų ir mikroelementų, tokių kaip kalcis, geležis, magnis, fosforas, kalis, selenas, niacinas, vitaminas B6 ir pantoteno rūgštis.

Schani Jaggery cukraus milteliai yra natūraliai tamsūs.

Rudasis cukranendrių cukrus taip pat naudojamas daugeliui ajurvedos receptų.

Sudėtis: 100% Jaggery raw (nerafinuotas cukranendrių cukrus)

Informacija apie maistingumą 100 g: Energija: 1612 kj / 383 kcal; riebalai: 0,0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0,0 g; angliavandeniai: 98,96g, iš jų cukraus: 98,13g; baltymai: 0,4g; druska: 0,03 g.

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje

Kilmė: Ne ES žemės ūkis (Indija)

Gamintojas: Global Foods Trading GmbH, Biebesheim, Vokietija

Pridėta prie mėgstamiausių sąrašoPašalinta iš mėgstamiausių sąrašo 0
Raudonieji skaldyti lęšiai Masoor Dal, Schani, 500 g
Pasiūlymas

Masoor Dalas - tai yra puikūs, raudoni lęšiai - tai vienas klasikinių Ajurvedos ir Azijos virtuvės patiekalų. Heera Masoor Dalas išverda minkštai per trumpą laiką, todėl jūs galite paruošti skanų patiekalą - Dalą per trumpą laiką. Masoor Dalas - raudoni lęšiai - iš reguliarių ūkininkų (ne ekoligiškų), labai geros kokybės.

Schani raudonieji lęšiai yra pagrindinis namų maistas, prie kurio norite sugrįžti po varginančios dienos. Tai taip pat indiškas tradicinių pagrindinių ir šalutinių patiekalų ingredientas.

- 100% autentiški, indiški raudonieji lęšiai

- Mėgaukitės švelniu, subtiliai saldžiu skoniu

- Puikus baltymų, vitaminų ir mineralų šaltinis

- Tinka veganams ir vegetarams

Skonis ir tekstūra: Šie mieli raudoni ankštiniai augalai yra švelnaus, subtiliai saldaus skonio. Mūsų raudonieji lęšiai yra vieni iš skaniausių ir todėl naudojami įvairiose virtuvėse; dėl jų žemiško, šilto mėsingumo. Skani alternatyva ryžiams ir bulvėms, kuri neprivers jūsų praleisti jokios kitos pusės! Jei norite patiekti klasikinį indišką patiekalą, pavyzdžiui, dal ar karį, šis kasdienis indiškas patiekalas yra jūsų pasirinkimas!

Maitinantys ir stimuliuojantys: šiuose lęšiuose gausu baltymų, jums naudingų vitaminų ir mineralų, tokių kaip magnis, geležis, folio rūgštis ir kalcis. Tai reiškia, kad nesvarbu, kaip pasirinksite gaminti lęšius, jūs tikrai gausite didelį mitybos postūmį.

Universalus naudojimas: raudonieji lęšiai oficialiai yra patys šauniausi ankštiniai augalai! Jų gausu visur – nuo ​​makaronų be glitimo, traškučių, pyragaičių ir padažų bei Viduržemio jūros, Artimųjų Rytų ir Indijos virtuvėse. Išvirti jie yra labai minkštos tekstūros ir nepaprastai skanus priedas prie jūsų troškinių, sriubų, kario ar salotų. Galimybės, regis, neribotos!

Trumpas gaminimo laikas: kai reikia paruošti, mūsų raudonieji lęšiai iškepa greitai ir yra patys skaniausi tarp visų lęšių! Su momentiniu puodu užtrunka 10 min., kepant lėtai inde 30-40, greitpuodžiu du švilpukai!

Vartojimas: prieš ruošiant nuplauti ir pamirkyti 20-30 minučių.

Atkreipkite dėmesį: prieš gamindami lęšius nuplaukite ir nuplaukite.

Sudėtis: raudoni skaldyti lęšiai.

Laikymas: Kaip ir visas džiovintas pupeles, raudonuosius lęšius reikia laikyti sandariame, sausoje talpykloje sandėliuke ar kitoje vėsioje, tamsioje vietoje.

Kilmė: Ne ES žemės ūkis (Indija)

Informacija apie maistinguma (100 g):

Energija: 1331/318 kcal

Riebalai: 1,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0,1 g

Angliavandeniai: 56,3 g, iš jų cukraus: 0,1 g

Baltymai: 23,8 g

Druska: 0,0 g

Skaidulos: 5,0 g

Logo
Atstatyti slaptažodį